iLOQ S50 opent een wereld aan nieuwe mogelijkheden

iLOQ S50 verandert de manier waarop de nutssector gebruikmaakt van mobiel toegangsbeheer ingrijpend. Dankzij iLOQ hebt u geen fysieke sleutels en batterijgevoede cilinder meer nodig en biedt uw smartphone toegang tot een wereld van nieuwe mogelijkheden. Veilige en volledig digitale toegang via de cloud bespaart tijd en geld. Wat uw dagelijkse activiteiten gemakkelijker maakt dan ooit. Digitaal toegangsbeheer van iLOQ verhoogt de veiligheid terwijl het kosten bespaart. Onze unieke mobiele sleutels wekken zelf hun energie op.

Lees verder 

Voordelen

iLOQ S50 is een uniek product. De oplossing maakt optimaal gebruik van de NFC-technologie door de vereiste energie voor het ontgrendelen van cilinders uit de smartphone te halen. iLOQ S50 werkt via een mobiele app die meerdere locaties gemakkelijk samenvoegt in één gebruiksvriendelijk platform.

Eenvoudig dagelijks gebruik

Om een moderne samenleving soepel te laten lopen, is een functionerende, betrouwbare vitale infrastructuur onontbeerlijk. iLOQ biedt de benodigde beveiliging, samen met efficiënt draadloos delen van toegang waarmee operationele logistiek wordt vereenvoudigd. Bovendien verlaagt het de kosten die normaal gesproken met mechanische en elektronische batterijgevoede sloten gepaard gaan. Ook vereenvoudigt iLOQ het beheer van meerdere locaties en medewerkers.

iLOQ S50 opent een wereld aan nieuwe mogelijkheden_514

iLOQ S50 opent een wereld aan nieuwe mogelijkheden_515

Werken met grote aantallen

De vitale infrastructuur staat vaak voor de uitdaging meerdere locaties en talloze cilinders tegelijk te moeten beheren. Dit betekent gewoonlijk dat er constant enorme hoeveelheden sleutels rondgaan. Met iLOQ S50 is de smartphone de sleutel. De toegang tot alle cilinders in de faciliteiten kan gemakkelijk worden gedeeld en beheerd via één cloudgebaseerd, veilig softwareprogramma dat toegangsbeheer samenvoegt in één platform.Met iLOQ S50 is de smartphone de sleutel


Beveiliging

Met de iLOQ S50-oplossing behoren de beveiligingsrisico’s die gepaard gaan met fysieke sleutels tot het verleden. Met functies als tijdelijke toegangsverlening, het direct verlenen en intrekken van toegangsrechten en realtime rapporten met audittrails kunt u met iLOQ S50 bijhouden wie waar toegang heeft. De beveiliging wordt ondersteund door middel van codering van client-servercommunicatie met TLS-bescherming van gevoelige gegevens. 

iLOQ S50 opent een wereld aan nieuwe mogelijkheden_516

iLOQ S50 opent een wereld aan nieuwe mogelijkheden_517

Besparingen op de levenscyclus

Besparingen van kostbare tijd en hulpmiddelen voor vitale infrastructuur waren een belangrijke factor bij het ontwerp van iLOQ S50. Door de kosten die gepaard gaan met verloren sleutels, het vervangen van cilinders, het verwisselen van batterijen en geblokkeerde cilinders te verminderen, kunnen organisaties hun bedrijfsmiddelen concentreren op de ontwikkeling van de kernactiviteiten van het bedrijf. De gestroomlijnde logistiek en het uitbannen van onnodige reistijd in verband met locatiebeheer leveren aanzienlijke en merkbare besparingen op gedurende de levenscyclus van de oplossing. 

Dit artikel is gesponsored door iLOQ


5 stappen naar een passend toegangscontrolesysteem

iLOQ S50 opent een wereld aan nieuwe mogelijkheden

4/18
Loading ...