ARAS_551

ARAS en UNV:
een krachtige samenwerking voor ieder project

Western Digital_545

Lees verder 

Geschikt voor zowel klein- als grootschalige projecten: Uniview biedt met haar assortiment voor ieder doel een passend camerasysteem. Toepasbaar in alle denkbare markten, zoals detailhandel, industrie, onderwijs, kantoren, stadsbewaking, overheid etc.

 

Uniview is pionier en leider in IP-videobewaking en biedt complete productlijnen voor IP-videobewaking, waaronder IP-camera’s, netwerkapparatuur, recorders, VMS en opslag.

 

Een van dé camera's van het moment is de 4K Starlight OmniView Netwerkcamera. Deze uniek ogende camera wordt getypeerd door de vier lenzen die samen zorgen voor een panoramabeeld. Zo wordt geen detail nog over het hoofd gezien.

 

Een andere oplossing van Uniview dat bijzondere aandacht verdient, is de 'Heat Tracker', een oplossing die bijdraagt aan de beperking van de verspreiding van het Coronavirus. Bekijk hier de Heat Tracker oplossing: www.aras.nl/nl/merken/unv-beveiligingscamera

 

Opgebouwd met Amerikaans kapitaal en de productie in China is Uniview inmiddels de nummer 4 in de wereld op het gebied van video-bewaking. ARAS Security is in de Benelux de grootste distributeur en projectpartner voor technische ondersteuning van Uniview. En met het uitgebreide netwerk van vakkundige installateurs van ARAS Security is voor de opdrachtgever succes verzekerd!  

 

Aras Security

www.aras.nl/nl/merken/unv-beveiligingscamera

Gezichtsherkenning: waar moet je op letten?

ARAS

8/16
Loading ...