$€curit¥ excellence matters

 Security management Congres_402

Meer informatie & programma

Direct inschrijven

ASIS Security Management Congres 2019

Security managers in de publieke en private sectoren zoeken steeds de balans tussen, enerzijds, de missie en doelstellingen van de organisatie en, anderzijds, deugdelijke bescherming van de ‘assets’. Er wordt spaarzaam geïnvesteerd in veiligheid en beveiliging. Wanneer incidenten uitblijven, bestaat de verleiding te denken dat de security op orde is.

 

Echter: de adequaatheid van de veiligheidszorg kan bij een significante negatieve gebeurtenis plots een zaak worden van nationale-, of zelfs internationale aandacht. De pers, het publiek en de politiek – in volgordelijkheid – vormen zich al snel een beeld van de deugdelijkheid van de preventieve en reactieve risico-mitigerende maatregelen die getroffen waren.

 

Tijdens ASMC 2019 gaan bestuurders en ‘practitioners’ de dialoog aan rond de centrale vraag: “Kunnen we ons slechte security eigenlijk wel veroorloven?”

 

Met sprekers van o.a. DNB, VU en TNO over case studies, valkuilen en best practices. Uw dagvoorzitter is Bob Hoogenboom.

The real cost of inadequacy

 Security management Congres_403

Reguliere prijs: € 149 p.p.

Profiteer tot 15 april van € 50 vroegboekkorting.
Abonnees van Security Management, leden van IFPO Europe, ISACA Netherlands Chapter, BCI Netherlands / Belgium en partners van The Hague Security Delta profiteren altijd van € 50 korting en betalen € 99 p.p.


Leden van ASIS Benelux kunnen zicht gratis inschrijven.

schrijf u direct in via securitymanagement.nl/asmc2019 


Meer informatie

ASIS Security Management Congres

15/16
Loading ...